Ήρθε το πρόγραμμα Get Into στην Ελλάδα!

Το Get Into έχει σχεδιαστεί ειδικά για νέους και νέες από 18 έως 30 ετών, με σκοπό να τους παρέχει την απαραίτητη εκπαίδευση και εργασιακή εμπειρία που χρειάζονται για να βρουν δουλειά.

Πώς λειτουργεί;

Το πρόγραμμα συνδέει άμεσα την εκπαίδευση με πραγματικές ανάγκες της αγοράς. Σε συνεργασία με μεγάλες εταιρείες που έχουν ανοιχτές θέσεις εργασίας, εξειδικευμένοι εκπαιδευτικοί και επαγγελματίες διαφόρων κλάδων βοηθούν τους συμμετέχοντες να αναπτύξουν τις απαραίτητες διαπροσωπικές και τεχνικές δεξιότητες που αναζητούν οι εργοδότες από τους υποψήφιους εργαζόμενους, σήμερα.

Μόνο τον τελευταίο χρόνο, περισσότεροι από 6.000 νέοι άνθρωποι βρήκαν εργασία στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω του προγράμματος, ενώ το 98% των συμμετεχόντων δήλωσαν ότι το πρόγραμμα τους βοήθησε να αποκτήσουν εφόδια και να αυξήσουν την αυτοπεποίθησή τους.

Πού οφείλεται η επιτυχία του;
 • Εστιάζει στην αναντιστοιχία μεταξύ προσφερόμενων και ζητούμενων δεξιοτήτων σε συγκεκριμένους εργασιακούς τομείς
 • Εμπλέκει εργοδότες στο σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος
 • Παρέχει στους νέους τις δεξιότητες και την εργασιακή εμπειρία που χρειάζονται για να αναζητήσουν εργασία σε συγκεκριμένους κλάδους και να εξασφαλίσουν μία βιώσιμη θέση
 • Ενισχύει τις σχέσεις μεταξύ εργοδοτών και εκπαιδευτικών φορέων
 • Βοηθά τους νέους να αλλάξουν τη ζωή τους, κάνοντας ένα σημαντικό επαγγελματικό βήμα
 • Κάνει τη διαφορά στην τοπική κοινότητα παρέχοντας υποστήριξη, κατάρτιση και ευκαιρίες απασχόλησης
Ποιοι το υλοποιούν;

Στην Ελλάδα, το πρόγραμμα υλοποιείται από το Prince’s Trust International, το Ίδρυμα Μποδοσάκη και την Κοιν.Σ.Επ. knowl για την Εκπαίδευση και τη Δια Βίου Μάθηση, σε συνεργασία με μεγάλες εταιρείες διαφόρων κλάδων.

1ος κύκλος Προγράμματος

Στην Ελλάδα η υλοποίηση του καινοτόμου προγράμματος Get Into ξεκινάει με την Vodafone Ελλάδας, θα εστιάσει στο χώρο των πωλήσεων και θα παρέχει εκπαίδευση σε τεχνικές δεξιότητες, καθώς και ευκαιρίες για on-the-job training στους συμμετέχοντες.

Ξεκινάμε με τη Vodafone

Είσαι 18-30 και ενδιαφέρεσαι να αποκτήσεις γνώσεις και εργασιακή εμπειρία στον κλάδο των Πωλήσεων;

To πρόγραμμα Get into σε συνεργασία με τη Vodafone Ελλάδας προσφέρει σε νέους και νέες, δωρεάν εκπαίδευση στις διαπροσωπικές και τεχνικές δεξιότητες που χρειάζεται ένας επιτυχημένος πωλητής.

 • Απόκτησε δωρεάν εκπαίδευση, εστιασμένη στις πρακτικές δεξιότητες που ζητάνε στην αγορά.
 • Απόκτησε εργασιακή εμπειρία, που θα αποδεικνύει τις δεξιότητές σου.
 • Μάθε για τις επαγγελματικές ευκαιρίες και προοπτικές που υπάρχουν για σένα στον κλάδο των Πωλήσεων.
 • Βελτίωσε τις δεξιότητές σου σε θέματα ομαδικότητας και επικοινωνίας, ενίσχυσε την αυτοπεποίθησή σου, μάθε πώς να υποστηρίξεις τις δεξιότητές σου σε μία επαγγελματική συνέντευξη και φτιάξε ένα δυνατό βιογραφικό.
Όλοι οι συμμετέχοντες:
 • Θα ληφθούν υπόψη από τη Vodafone για συγκεκριμένες θέσεις εργασίας.
 • Θα λάβουν υποστήριξη από την Κοιν.Σ.Επ. knowl (μέχρι 6 μήνες) στην προσπάθειά τους να διεκδικήσουν επιπλέον ευκαιρίες επιμόρφωσης και εκπαίδευσης.
Ενδιαφέρεσαι;
Τα μόνο που χρειάζεται να έχεις είναι:
 • Ενθουσιασμό για πωλήσεις και πάθος για επικοινωνία με τους πελάτες της Vodafone
 • Ενδιαφέρον για το διαδίκτυο, εφαρμογές, κοινωνικά μέσα και smartphones
 • Γνώση Αγγλικών
 • Πτυχίο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Δήλωσε τώρα συμμετοχή και μάθε την αγορά εργασίας, μέσα στην αγορά εργασίας.


Πληροφορίες

 κα. Λαμπρινή Μανιούδη
210 8312868
l.manioudi@knowl.gr

     
Σύντομα θα ανακοινωθούν νέα προγράμματα.


Φορείς Υλοποίησης

Το Prince's Trust International στηρίζει τους νέους. Ιδρύθηκε από τον Πρίγκιπα της Ουαλίας τον Νοέμβριο του 2015, και έκτοτε μοιράζεται τα επιτυχημένα προγράμματα και την εμπειρία του The Prince's Trust, το οποίο, για περισσότερα από 40 χρόνια, βοήθησε περισσότερους από 870.000 νέους να μεταμορφώσουν τη ζωή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εργαζόμαστε σε συνεργασία με οργανισμούς σε όλο τον κόσμο για να υποστηρίξουμε τοπικά προγράμματα και πρωτοβουλίες που βοηθούν τους νέους ηλικίας 13-30 ετών να βρουν δουλειά, να εκπαιδευτούν και να αποκτήσουν δεξιότητες. Τα προγράμματα για τη νεολαία δημιουργούν ευκαιρίες
για τους νέους να ευδοκιμήσουν, βοηθώντας τους να αυξήσουν την αυτοπεποίθησή τους και να αξιοποιήσουν τις ικανότητες και την εμπειρία τους. Για να πετύχουμε τον στόχο μας στέλνουμε εμπειρογνώμονες σε κάθε χώρα για να βοηθήσουν στην υλοποίηση των αρχικών πιλοτικών προγραμμάτων, προσαρμόζοντας τα προγράμματά μας στις τοπικές ανάγκες και παρέχοντας συνεχή υποστήριξη για την επίτευξη βιώσιμης μελλοντικής υλοποίησής τους.
Το Ίδρυμα Μποδοσάκη ιδρύθηκε το 1972 από τον Πρόδρομο - Μποδοσάκη Αθανασιάδη, ο οποίος αποφάσισε να διαθέσει την περιουσία του για την προώθηση της εκπαίδευσης, της υγείας και της προστασίας του περιβάλλοντος. Επιπλέον, το Ίδρυμα υποστηρίζει ΜΚΟ που εργάζονται με κοινωνικά ευπαθείς ομάδες. Το Ίδρυμα Μποδοσάκη έχει βαθιά γνώση του κοινωφελούς μη κερδοσκοπικού τομέα στην Ελλάδα και από τη στιγμή της ίδρυσής του ως σήμερα έχει διαχειριστεί περισσότερα από €400 εκατομμύρια, που έχουν δαπανηθεί δίνοντας έμφαση στη μείωση της ανισότητας των ευκαιριών, στην εκπαίδευση των νέων, στη βελτίωση ιατρικών και ερευνητικών υποδομών και στην προώθηση της προστασίας του περιβάλλοντος.
Σε μόλις 6 χρόνια, η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. knowl έχει προσφέρει απολύτως δωρεάν, υπηρεσίες εκπαίδευσης, κατάρτισης και συμβουλευτικής, σε 4.000+ άτομα και έχει (συν)διοργανώσει δωρεάν διαδραστικά εκπαιδευτικά σεμινάρια δεξιοτήτων για περισσότερους από 6.000 ωφελούμενους (ευπαθείς κοινωνικές ομάδες). Παράγουμε πρωτογενές εκπαιδευτικό περιεχόμενο και διαδικτυακές πλατφόρμες σε πληθώρα γνωστικών αντικειμένων #διαπροσωπικές και εγκάρσιες δεξιότητες #διαλειτουργικές δεξιότητες #ψηφιακές δεξιότητες #εξέλιξη startups #επιχειρηματικά σχέδια #mentoring-coaching #design thinking #εργασία.
Τα έργα μας ενδυναμώνουν τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, ανεξάρτητα από τη φυλή, την ηλικία, το φύλο, τη θρησκεία, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, τις πολιτικές πεποιθήσεις, το επαγγελματικό και προσωπικό υπόβαθρο. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση, μεταξύ άλλων, στους νέους εκτός απασχόλησης, εκπαίδευσης ή κατάρτισης (NEETs), άνεργους, γυναίκες, άτομα με μειωμένη οικονομική δυνατότητα που αποκλείονται από τις μαθησιακές διαδικασίες ή / και με περιορισμένες δεξιότητες, πρόσφυγες και startuppers. Συμπράττουμε και συνεργαζόμαστε στενά με τον ευρωπαϊκό ακαδημαϊκό χώρο, τη βιομηχανία, την αγορά εργασίας και την κοινωνία των πολιτών, μέσω ενός ανοικτού συμμετοχικού δικτύου. Πολλά από τα πολυάριθμα ευρωπαϊκά μας προγράμματα για την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση διακρίθηκαν ως Βέλτιστες Πρακτικές και το 2016 βραβευθήκαμε στα Education Business Awards για τον Επιταχυντή Δεξιοτήτων "Mellon", το πρόγραμμα που βελτιώνει τη ζωή εκατοντάδων συμπολιτών μας μέσω αναβάθμισης δεξιοτήτων και απόκτησης εργασίας. Η ομάδα μας ξεχωρίζει για τη συμπληρωματικότητα των γνώσεων, εμπειριών, ικανοτήτων και δεξιοτήτων των ανθρώπων της, και χαρακτηρίζεται από την κοινή βούληση, τη δέσμευση, την αυτονομία, την αξιοπιστία και κυρίως το ήθος της.

Συνεργαζόμενες Εταιρείες

Η Vodafone Ελλάδας είναι κορυφαίος πάροχος ολοκληρωμένων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και μέλος του Ομίλου Vodafone, ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους τηλεπικοινωνιών στον κόσμο. Με δραστηριότητα στην Ελλάδα από το 1992, η Vodafone οδηγεί την αγορά μπροστά και συνεχίζει να συνεισφέρει σε καινοτομία, έχοντας επενδύσει από το 2008 πάνω από 1,5 δισ. ευρώ. Σήμερα, η εταιρία παρέχει συνολικές υπηρεσίες επικοινωνίας που στηρίζουν αξιόπιστα τις καθημερινές ανάγκες των πελατών της, με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες σταθερής, κινητής, internet και τηλεόρασης, εξειδικευμένες λύσεις για επιχειρήσεις, καθώς και εξαιρετική εξυπηρέτηση. Επιπλέον, η Vodafone ανταποκρίνεται με ουσιαστικό τρόπο στις σύγχρονες προκλήσεις, προσηλωμένη στις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Η Vodafone Ελλάδας διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο Οπτικών Ινών στην Ελλάδα, ενδυναμώνοντας της υπηρεσίες σταθερής και Internet. Παράλληλα, η εταιρία επεκτείνει διαρκώς το τηλεπικοινωνιακό της δίκτυο στην κινητή, με εκτενή κάλυψη 3G και 4G και υπηρεσίες 4G+ που προσφέρουν υψηλές ταχύτητες, ποιότητα και αξιοπιστία στους συνδρομητές της, ενώ παρέχει την τεχνολογία HD Voice για εντυπωσιακά καθαρό ήχο.

Η Vodafone αναγνωρίζεται ως έμπειρος και καινοτόμος συνεργάτης που στηρίζει κάθε σύγχρονη ανάγκη για επικοινωνία με ποιοτικές και πρωτοποριακές λύσεις και μια εξαιρετική εμπειρία εξυπηρέτησης. Τα καταστήματα Vodafone παρέχουν την καλύτερη εμπειρία λιανικής μέσα από ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Αποτελούν έναν μοναδικό προορισμό για όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τα τελευταίας τεχνολογίας 4G Smarphοnes, Tablets και Αξεσουάρ, ενώ εκεί η Ομάδα Internet Vodafone βοηθά τους πελάτες να εξοικειωθούν με την χρήση του mobile internet και τη συσκευή τους.